Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2018 14:13:08 - žluťásek

že píšete o nejednotnosti strany zrovna vy

Okamurovi se jedna strana rozpadla a druhá se údajně rozpadá - http://domaci.eurozpravy.cz/politika/220900-okamurovi-se-rozpada-dalsi-strana-lide-v-spd-se-hadaji-byvali-stranici-prozradili-pikantni-detaily/. Co k tomu řeknete? Proč se poslanci SPD vyjadřují jen výjimečně na svém FB a na nepříjemné dotazy nereagují? Protože podle mě, kdyby vše, co se o straně a hlavně nekompetentnosti některých členů říká byla lež, tak nechápu, proč se nebráníte třeba soudně? Naopak žaloby jsou podávány na členy SPD.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2018 11:50:18 - Radek Rozvoral
Dobrý den žluťásku,
nesmíte věřit všemu co se píše v médiích hlavního proudu. Hnutí SPD je jednou z největších politických stran v České republice a výměna názorů v každé politické straně je legitimní věc. Určitě ale není pravda, že by se hnutí SPD rozpadalo. Je zřejmé, že by se to konkurenčním politickým stranám a některým novinářům líbilo a proto dělají všechno proto, aby tomu tak bylo, jelikož jsme co se týká počtu mandátů ve Sněmovně třetím nejsilnějším poslaneckým klubem s vlasteneckým programem prosazujícím přímou demokracii a politická koreknost je nám cizí, což hlavní proud přímo nesnáší. SPD je pevně ukotveno ve svých základech a všichni jeho poslanci dělají maximum pro plnění našeho programu.
Hezký zbytek dne.