Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.04.2018 7:52:32 - Damph

Legální migrace

Vaše strana kritizuje nelegální migraci. Jak se ale stavíte k legálním migrantům? Pokud vím tak když migrant přijde do jiné země EU a získá tam občanství tak již může legálně cestovat do kterékoli jiné členské země EU. Pak sem mohou přijet legálně turisté jako ti "Nizozemci" co nyní zmlátili číšníka v Praze. Hodláte s tím něco dělat, máte nějaký návrh?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2018 11:47:20 - Radek Rozvoral
Dobrý den,

bezpečnostní složky by se měly z těchto případů poučit a dbát na to, aby se tyto nebo obdobné incidenty v naší republice v budoucnu již neodehrávaly. Naše hnutí SPD ve svém dokumentu o vnitřní bezpečnosti navrhuje systematické změny v rezortu Ministerstva vnitra ČR (kam patří i Policie České republiky), které povedou k eliminaci takových protiprávních jednání. Z daného dokumentu uvedu konkrétní návrhy, vztahující se k řešené problematice:

Zlepšit koordinaci a spolupráci bezpečnostních sborů a zpravodajských služeb.

Prioritně posilovat útvary zabývající se terorismem, extremismem a kyberkriminalitou a zabezpečit neustálé monitorování všech faktorů, které mohou mít vliv na proměny bezpečnostního prostředí a u těchto útvarů posilovat mezinárodní spolupráci, hlavně na úseku mezinárodního pátrání a výměny informací.


Posilovat úlohu policistů v přímém výkonu a rozšiřovat koncepci prvosledových hlídek.


Politici hlavního probruselského proudu se stále ohánějí tvrzením, že jsme šestá nejbezpečnější země na světě, což je samozřejmě chvályhodné, ale je potřeba neustále pracovat na tom, aby to tak zůstalo i do budoucna.

Hezký zbytek dne.