Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2018 10:23:53 - lev.rozzureny

Šíření Koránu je v Česku trestným činem! Proč to není stíháno?

Dobrý den,
na jednu stranu jsou lidé stíháni za podněcováni k nenávisti, když vyjadřují názor, že lidé budou potřebovat vidle a cepy proti muslimům, jsou stíháni za hanobení černochů, když jim nadávají do opic, ale šíření Koránu stíháno není? Přitom tam najdete věty jako:
"Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití"
"Proroku, bojuj usilovně proti nevěřícím a pokrytcům a buď přísný na ně! Útočištěm jejich bude peklo, a jak hnusný je to cíl konečný! "
"A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete"
"A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí" atd....

Policie nedávno obvinila Sáňku za šíření knihy Základy tauhídu, která přitom zdaleka není tak nenávistná jako Korán! Proč policie nestíhá šíření Koránu jako Podněcování k nenávisti či Propagaci hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka? Má to zakázáno od politiků?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.05.2018 12:32:54 - Radek Rozvoral
Dobrý den,
islám je dle statistik druhé nejpočetnější náboženství na světě, ale je potřeba si uvědomit, že náboženství je jen malá část islámu. Tou větší částí je politická, netolerantní, nenávistná, velice násilná a ženami opovrhující ideologie, takže náboženství má v islámu pouze druhořadý význam. Dále je potřeba si také uvědomit, že korán jako takový představuje pouze menší část islámu. Islám není pouze korán, ale také síra (životopis Mohameda) a hadísy (Mohamedovy výroky a tradice). Všechno toto dohromady je islámská ideologie, která nemá nic společného s evropskou svobodou a demokracií a je žádoucí dělat všechno proto, aby v České republice tato ideologie nikdy nezakořenila. Hnutí SPD se o to od začátku svého vzniku snaží a bude v tom v maximální možné míře i nadále pokračovat.
Hezký zbytek dne.