Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.05.2018 17:14:01 - pan BO

Zdravím p. Pavle

Přečetl jsem asi půlku vašich včerejších vyjádření a dovedlo mě to k zamyšlení. Považuji vás za lidskou bytost (ovlivněnou bulvárem), proto se ptám, proč vynakládáte tolik energie na to, abyste pak akorát sklízel, co jste si zasel (nenávistné a kritizující komentáře)? Vždyť to není ničemu prospěšné a vy byste se bez toho obešel, nebo ne? Čtenáři PL vás museli jo namíchnout, že zde dlouhodobě trolíte. Ne že by mi to nějak vadilo, jednou za čas jsou vaše příspěvky dobrým a originálním zpestřením dne. Díky. Hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2018 11:49:41 - Pavel Novotný, DiS.
 Dobrý den pane BO, já prostě rád hýbu žlučí a nastavuji zrcadlo maloměšťákům, pokrytcům, blbům.. Připadá mi fascinující jen technicky sdělovat čistou pravdu a sledovat reakce, které vyvolává. Vím, že ty lidi nezměním, že kreténům je třeba trpělivě vysvětlovat, že pan Okamura je obchodník s xenofobií a má své zákazníky za stejné debily, jako já, vím, že svými ataky je jen utvrdím v jejich zcestném světonázoru, ale stejně mi to nedá. Pokaždé, když se mi PL ozvou s žádostí o rozhovor, prostě vyhovím. Nemám to už zapotřebí, není mi 25, žiju naprosto klidný, civilní život, ale užívám si tu unikátní možnost vmést plebsu přímo na jeho platformě, že je manipulovaným stádem, které zneužívají obchodníci se strachem z něčeho, čeho se bát není proč.. Je to prostě zábava a svým způsobem i osvěta.. Útočím přímo na příjemce toho textu svými autentickými názory, které jsou navíc ty jediné správné. Uspokojím se, posloužím pravdě a osvětě a ještě se potom - spolu se svým publikem - mohu hodinu chlámat nad diskusí. Za tu půlhodinku nad psaním odpovědí to stojí. A děkuji za pozitivní ohlas, nedostávám jich zrovna sem mnoho.. vlastně... jste podle mě za ten rok první:-)