Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2018 15:31:48 - Alexander H.

Proč je EU posedlá přesídlovat výhradně muslimy ?

Dobrý den,
reaguji na předchozí dotaz s přemísťováním migrantů, ale otázka zní, proč je EU i OSN zaměřená a i přímo posedlá na přesídlování hlavně muslimů a to do Evropy. Nelze slyšet, že by si to troufli říci Rusku či Číně či mimo Evropskému státu. Nikde jsem nezaznamenal, že by nabídli svůj prostor pro Severokorejce či Číňany.

Pokud Izrael si svoje hranice chrání střelnými zbraněmi, proč to nemůže udělat i Evropa? Aby jasně vyslala, že pomoc jen v jejich zemích původu. Takto to jasně vypadá, že EU dělá vše pro to, aby neintegrovatelnou kulturu k nám zanesla a aby zde vznikla občanská válka po kolapsu bezpečnosti a kolapsu sociálního systému. Vždyť početně migranti převyšují bezpečnostní složky ! A kdo v západních zemí má zbraně? No přeci migranti, azylanti - sice nelegálně, ale mají, jak se pak mají občané bránit? A neříkejte, že je to v kompetenci jedn. států, když jsme v bezpečnostních otázkách přehlasováni. Co až OSN uzavře smlouvu s EU o povinném přesídlování a obejde orgány ČR

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2018 6:38:40 - Ing. Antonín Seďa
 Nemyslím si, že máte pravdu v tvrzení, že Evropané jsou posedlí přemísťováním hlavně muslimů. Příkladem mohou být východoevropské země, kam přicházejí lidé jiných náboženství. Problémem je, že právě v muslimských zemích zuří válečné a ozbrojené konflikty a také, že jsou tyto země nejblíže EU. Souhlasím s Vámi, že je třeba, aby EU a OSN zaujaly jasné a nepřátelské stanovisko vůči nelegální migraci. A tady i naše diplomacie musí být velmi aktivní, aby nedošlo k tomu, co popisujete závěrem. V současné době se mění v řadě zemí politické reprezentace, které spíše hájí národní zájmy a jsou proti této nelegální migraci. Takže spojenců jistě najde naše země, a to jak v EU, tak v OSN, dost a dost. Přesto bych polemizoval s tvrzením, že jde ze strany muslimů o neintegrovatelnou kulturu. Pokud jste byl v jižním Španělsku, na Kypru či na některých řeckých ostrovech, pak musíte uznat, že jde o integrovanou kulturu. Problémem ovšem je, kde tuto kulturu integruji a jakým způsobem. Osobně jsem pro daleko radikálnější postup EU vůči nelegální migraci a proti omezování práv států na rozhodování v rámci migrační politiky. Ale opět musím zdůraznit, že je třeba být aktivní a nebát se hájit národní zájmy České republiky navenek.