JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2018 18:15:42 - Dominik G.

Nepotřebuje Lidový dům i lidového lídra?

Ještě jednou dobrý den. Tušil jsem, že se v dost věcí shodneme, proto jste mi sympatický. Samozřejmě jsem psal i vedení, ale jsem si téměř jist, že se odpovědi nedočkám. Můj dojem je takový, že všichni, co v ČSSD dostanou nějakou významnější funkci, jakoby lusknutím prstů byli mimo realitu. Zpyšní, přestanou se zajímat o voliče a spíš si hlídají, jak jsou oblíbení ve straně. Je to jen můj dojem zvenčí? Nepřijde vám, že to hlavní, co ČSSD chybí je někdo, komu by normální lidi jako já rozuměli, kdo by byl upřímný - nevyhýbal se nepříjemným dotazům, nic zásadního by před voliči netajil, nelhal by - přiznám se, že mě třeba dost zklamal Foldyny. Na ČT 1 ho opakovaně usvědčili ze lži a to mi vadí víc, než jak se asi vlivem emocí zachoval

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2018 19:59:22 - JUDr. Ondřej Veselý
 Dobrý den,
no to je fajn :) Na Parlamentních listech se člověk, kterému je sympatický můj postoj k SPD, hledá špatně ;) Pokud jde o Váš názor na lídra, tak jsem obecně také přesvědčen, že musí jít o charismatickou, trochu lidovou, osobnost. Jenže to je lídr na dobré časy s atakem na vítězství. Teď potřebujeme někoho, kdo dokáže mluvit se všemi názorovými proudy, otupit jejich ostří a pokusit se dát je zpátky pod jednu značku. Tedy to je můj názor :) A vhodnějšího člověka na naplnění tohoto mého názoru, než je Honza Hamáček, jsem v ČSSD ještě nepotkal. Pokud jde o Jardu Foldynu, no, tak tam jsme opět úplně ve shodě.