Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.05.2018 13:54:55 - Padeset

Co je podle vás pro ČSSD nejlepší řešení? Jít do vlády nebo do opozice?

Píšete, že diskutujete se členy o tom, co je pro ČSSD nejlepší řešení, stejně jako Hamáček a Zimola. Co považujete za nejlepší vy? Neptám se na to, co komu doporučíte, ale co si opravdu myslíte. A kolik mítinků a setkání plánujete s občany? Proč se s nimi téměř nikdo nebaví? Vy třeba aspoň odpovídáte, ale Hamáček? Vždyť on ani nechce, aby kdokoliv jiný než vedení zveřejnilo výsledky referenda. Přijde mi, že strana pod jeho vedením jede hlavně na sebe. Asi se bojíte, že by vám uteklo hodně členů, ale abyste se nepřepočítali a mezi tím, co budete jednat se členy ČSSD, jste neztratili ten poslední zbytek voličů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2018 18:21:14 - Bc. Roman Onderka, MBA
Dobrý den,
svůj názor, jak budu hlasovat, jsem nesdělil a ani nesdělím. Jsem přesvědčen o tom, že hlasování o vstupu do vlády je tak zásadní věcí, nejen pro ČSSD, ale i pro ČR. Každý sociální demokrat se má rozhodnout dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. A ne na doporučení stranického orgánu, či jeho představitelů. Pokud bych řekl co si myslím, bylo by to ovlivňování členů a to já dělat nechci. Kdo mne opravdu zná, ví, jak se zachovám a já jsem ve svých názorech konzistentní.
Osobně jsem navštívil sociální demokraty v Olomouckém, Zlínském a Jihomoravském kraji. Na setkání je informuji o samotném vyjednávání, dohodnutých dokumentech (koaliční smlouva a programové prohlášení vlády) a o tom, co se nám podařilo vyjednat a na co hnutí ANO nebylo ochotno přistoupit.

S pozdravem
Roman Onderka