Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2018 17:38:13 - kasil

Pobaltí

Rusko obsadilo Krym, i když je to v rozpru s mezinárodním právem. Již v minulosti také zabralo Pobaltí a je logické, že pobalstské státy bojí, že se siztuace může opakovat. Minimálně vyloučit to nelze. A jestli se státy cítí bezpečněji, když je tam přítomna armáda NATO, tak proč to Rusku a potažmo vám tak vadí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.06.2018 20:06:21 - Leo Luzar
 Dobrý den,v mezinárodní politice logické nic není možná opravdu bohužel. Mocenské a geopolitické zájmy jsou daleké zájmů obyvatel tak jak je chápeme my. Bohužel začátek současného stavu spatřuji v rozpadu Jugoslávie a bombardování Srbska, to pod naší (NATO) taktovkou pokřivilo mezinárodní právo a začali jsme v mezinárodní politice více tlačit na pilu. Ještě bych mohl používat argument Iran, Syrie, Lybie ...prostě i myš zahnaná do kouta se muže změnit v tygra a proto diplomacie a ne vojáci mají řešit obavy a strachy...Leo Luzar