JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2018 14:19:31 - lev.rozzureny

Muslimové v Praze zpívali o zabíjení Židů - video. Proč to policie nestíhá 2?

1) Ti Arabové na demonstraci jsou přední představitelé muslimské obce v Praze, Teplicích a Hradci - takže ano, jsou to muslimští imigranti, které sem přijímají ČSSD, ANO, KDU, TOP, ODS, STAN, kteří pak lidem lžou do očí, že jsou proti přijímání imigrantů. Vyhostil byste je?

2) Co mě trápí je fakt, že si někdo uspořádá demonstraci na podporu Palestiny před izraelskou ambasádou, zpívá o zabíjení Židů a policie či tajné služby si toho jako nevšimnou? A dokonce ani po 7 letech, kdy si muslimové to video posílají mezi sebou, visí veřejně dostupné na youtube s 27000 shlédnutími, tak o tom pořád tajné služby či policie neví a nikdo stíhaný není...tomu jako mám věřit? Vy tomu snad věříte? Nemyslíte si, že muslimové očividně mají politické krytí od politických špiček či policie?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2018 21:34:49 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

na toto jsem Vám již jednou odpovídal. Už nejsem OČTŘ a nemohu mluvit za Policii ČR ani tajné služby. Pokud jste přesvědčen, že byl spáchán trestný čin tak co Vám brání sepsat to a podat trestní oznámení. Když nedůvěřujete policii můžete to adresovat na státní zastupitelství. Zkuste to.

Přeji hezký večer.

Zd. Ondráček