Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.06.2018 15:09:34 - Padeset

volby

Nemyslíte, že až moc a hlavně dlouho řešíte vládu? Uvědomujete si vůbec, že jsou tu na podzim volby? Nějak jsem si nevšiml, že byste začali s nějakou kampaní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2018 6:25:59 - Ing. Antonín Seďa
 Předně to, že nemáme vládu s podporou poslanecké sněmovny je zodpovědností A.Babiše a jeho ANO 2011. To, že na podzim budou volby si uvědomujeme a také na nich pracujeme. Problémem je však pasivita členské základny a hlavně špatná situace uvnitř sociální demokracie. Je to způsobeno bojem o moc uvnitř ČSSD a to již od roku 2001, snahou politických konkurentů "zničit" sociální demokracii a také nedostatkem financí, z důvodu nevyřešených problematických kauz. A co se týče předvolební kampaně, tak s ohledem na nedostatek peněz nebude nějaká rozsáhlá. Nicméně chi zdůraznit, že je odpovědností současného vedení sociální demokracie, jakým způsobem tuto kampaň povede a jak ji z centra podpoří. Prozatím jejich úsilí směřují výhradně k podpoře vlády s ANO 2011. A to si myslím, že je málo. Takže uvidíme, stále je do voleb dostatek času na nějakou smysluplnou a hlavně efektivní předvolební kampaň. Je třeba vidět, že se jedná o komunální volby i volby do třetiny Senátu.