Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.08.2012 16:43:13 - tatanaZ

Obávám se, že vyhlášku bude rozporovat soud

Dobrý den, mohu se zeptat, co si myslíte o vyhlášce, která platí v Krupce? Vyhláška č. 3/2012 o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku a estetického vzhledu města, umožňuje pokutovat kohokoli, kdo si ve veřejném prostoru sedne na trávu, na zábradlí, či schody a toho, kdo si na zem postaví vlastní židli, či roztáhne deku. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2012 7:06:06 - Jaroslav Doubrava
 Vážená paní Tatano Z, přiznám se Vám, že jen s největším sebezapřením a zcela výjimečně odpovídám na anonymní dopisy, maily a podobně, takže toto je ta výjimka. Chápu, že by se někomu mohlo zdát, že vyhláška je tvrdou. Nevím, kde bydlíte, ale líbilo by se Vám, kdyby pod okny Vašeho domu si skupiny řvoucích lidí rozdělala oheň a do noci,den co den se „bavila“ tím, že ostatní nenechá vyspat? Mám za to, že vyhláška reaguje na nastalou situaci. Odpadkové koše nejsou lacinou záležitostí a k sezení skutečně sloužit nemohou. Co je špatného na tom, že vyjmenované činnosti lze uskutečnit pouze se souhlasem vlastníka pozemku na kterém se mají uskutečnit? A tak bych mohl pokračovat. Obávám se, že vyhlášku bude rozporovat soud. Já osobně na ní nevidím nic špatného a souhlasím s ní. Je jen smutné, že se takto musí řešit vztahy mezi lidmi, že se nějak, čím dál rychleji, vytrácí už i nejzákladnější slušnost.

Krásné dny Vám přeji. Jaroslav Doubrava