Ing. Mgr. Miroslav Poche

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2018 9:57:31 - pamlsek

Dobrý den, jak to vlastně je, pane Poche ?

- chtěl jsem se zeptat: -1 jak je to s tím Vaším preferováním potřeb migrantů před potřebami našich občanů ?
- 2 vyčítá se Vám podpis "zrádného" dokumentu o sankcích vůči zemím odmítajícím migranty - podepsal jste jej nebo nepodepsal ?
- 3 podepsal jste jinou dohodu o migrantech, jež by nebyla v zájmu ČR a jež preferuje buchví koho před majoritní skupinou občanů kteří zde tuto zem budují a starají se o ní přes tisíciletí
4 - jestliže jste inteligentní a vnímavý člověk snadno se nesklonivší před cizím nátlakem, který je na zamini určitě potřeba, jak je možné že jste preferoval pana Drahoše, který je od pohledu nevýbojný,v konfliktu hysterický typ snadno ovladatelného člověka, jehož argumenty v prezidentských duelech byly převážně k smíchu, a snadno rozmetány panem Zemanem (to mi hlava nebere čí byl ten "inteligent" Drahoš takovou tlačenkou...) ?
5 - to nejdůležitější, je Vám vytýkán negativní vztah k Izraeli můžete to objasnit ? Nechci být nepřítel země, kde mají Čechy rádi.
Děkuji Vám.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.