Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2018 11:54:26 - Dominik G.

Jak hodnotíte vývoj jednání o vládě?

Neměla by ČSSD zaujmout jasný postoj a ideálně odejít do opozice? Vždyť je evidentní, že sloužíte ANO jen jako užiteční idioti (to není nadávka, ale ustálené spojení), a že když je potřeba, spojí se se SPD nebo KSČM a jde proti vám a Zeman proti vám půjde vždy nebo jsem si aspoň nevšiml, že by někdy jako prezident byl na vaší straně. S ANO to táhne od začátku.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2018 13:50:06 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s Vaším názorem a osobně jsem od počátku proti vstupu sociální demokracie do vlády. Voliči nám dali žlutou kartu a dnes se ukazuje, že se blížíme ve voličské přízni kartě červené. Takže není pravdou tvrzení, že voliči pochopí, že ČSSD hodlá ve vládě obhajovat demokracii v naší zemi a náš volební program. ANO 2011 vytunelovalo náš sociálně demokratický program a bude záležet na nich, zda jej splní či nikoliv. Problém je však v tom, že nedržíme sliby, které jsme dali občanům před volbami. To jest, že nepůjdeme do vlády s trestně stíhanou osobou. A rozhodně triumvirát Zeman, Babiš, Filip nám, sociálním demokratům, nedarují vůbec nic.