Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2018 15:05:30 - Jiří Buriánek

Pane Herman,..nemám vás rád a nerespektuji vás

Protože jako ministr kultůry jste se nízce vykroutil z mého dotazu na zmizelou a i komunisty ctěnou a nedotknutou Masarykovu sbírku zlata při založení republiky.
Tato sbírka prstenů,řetízků a mincí v množství přes 3 tisíce kg měla být navždy symbolicky uložena jako připomínka vůle a nadšení lidu.
Vy coby nejkompetentnější,-ministr kultůry v této záležitosti jste mne odkázal abych vznesl dotaz ke guvernérovi Státní banky který se na toto téma odmítl bavit i s investigativními novináři..jak vidno,byl jste opravdu vykonavatelem vůle voličů na svém místě.
Ale k otázce odsunu kde opět kopete za Sudetten Manschaft:
92%,DEVADESÁTDVA PROCENT,to není překlep ale ověřený údaj,bylo z dospělé populace Sudetských Němců v r.1938 členy Henleinovy s Hitlerem unisono řvoucí SdP.
Tzn. mimo přestárlých knechtů fakticky všichni!Budete lhát o Benešových dekretech a podsouvat mu toto rozhodnutí jež je ale vůlí tří mocností z Postupimi?Takže vykopání nácků a fašounů ze země nebo nespravedlivý odsun?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.06.2018 11:47:09 - Mgr. Daniel Herman
 Odpovídám pouze na seriózní dotazy.