Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.07.2018 13:06:34 - sosanek

Proč jste tak agresivní ?

Něco děláte špatně,neustále útočíte a málo předkládáte návrhy které by Vám zajistily návrat voličů ! Váš výsměch že je všechno špatně a jen Vy jste schopni všechno zajistit nezabírá ! Nemáte náhodou špatné poradce ? A po zrušení Vašeho předsedy a premiéra Nečase se Vám divím že tak fanaticky tvrdíte že policie a anonymní udání jsou " pravdivé" a Vy všemu věříte ! Není to ten problém že Vám nikdo nevěří ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2018 14:11:14 - Mgr. Martin Kupka
Dobrý den,

snažím se podávat takové návrhy zákonů, o nichž jsem přesvědčen, že opravdu zjednoduší život obyvatel České republiky. Co se týče dalších částí Vaší otázky, v politice ještě více než v dalších odvětvích platí zásada „padni komu padni“. Tudíž, pokud současná vláda chybuje, je kritika na místě. Ptáte se, zda není problém, že nám nikdo nevěří. Už za pár dnů se ukáže na volebních výsledcích, jak se nám daří obnovit důvěru v ODS.


S přáním všeho dobrého


Martin Kupka