František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2018 12:59:23 - Tabáček

Média

Četl jsem vaši odpověď na téma média. Vy ale přeci máte Pirátské listy. Proč je nerozesíláte ve větším nákladu? Je možné se k jejich doručování někde přihlásit – jako že byste je měl pak ve schránce? Ono máte podle mě pravdu jen částečně. Lidé se moc nezabývají tím, co bylo, ale spíš tím, co je. A dnes je naštěstí už dost možností, jak být vidět, i když nevlastníte média. Máte prostředky na to, obklopit se marketingovými poradci a být neustále v popředí. Co mě ještě vadí, že jsou prohlášení strany často moc košaté. Doporučil bych být jasnější a stručnější.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2018 17:06:22 - František Kopřiva
 Dobrý den,

uznávám, nebylo to přesné tvrzení s oněmi médii. Bohužel nějaké objednávání Pirátských listů není možné, jednoduše proto, že již teď se noviny šíří pouze prací dobrovolníků, a zasílání na konkrétní adresy by tak vyžadovalo další dobrovolnou práci a samozřejmě více prostředků. Nicméně, jestli se k vám nedostaly, jsem si skoro jistý, že když napíšete například na facebooku nebo na Pirátském fóru svému krajskému sdružení, jistě se k Vám dostanou, ať už poštou nebo osobně. S omezenými prostředky i kapacitami také nemůžeme vydávat listy nějak pravidleně.

Marketingoví experti bohužel nestačí, také je prostě potřeba mít prostředky na obrovské billboardy nebo mít reklamu v každých novinách. Ale rozumím vašim připomínkám a zejména poznámku o košatosti určitě přijímám. Bohužel o komplikovaných věcech se špatně mluví jasně a stručně, když človek nechce spadnout k populismu nebo prázdným frázím. Ale budeme se snažit a děkuji za vaše připomínky a rady.