Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2018 9:36:00 - Damph

Babiš Vám to nandal

To co Vy se tak moc bojíte říct, tak Vám, jako velkému fanouškovi Frontexu, ukázal pan Babiš jak se mluví na rovinu přímo k věci když řekl: "Frontex který konzumuje tolik peněz, akorát hlásí trasy(pašeráků)". To Vy byste nikdy neřekl že ano?Ale řekněte mi aspoň, to Vám vážně není líto těch peněz kterými EU plýtvá a chce plýtvat pro Frontex? Nač bude EU dávát více peněz do Frontexu když mu ani nezvýší pravomoce aby mohl pašeráky samostatně chytat? Nač když libyjská pobřežní stráž je vycvičená a tak kromě hlášení tras pašeráků akorát vytahuje a vozí migranty do Evropy? Není Vám líto tolika peněz?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2018 14:14:20 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu, tvrzení Andreje Babiše jsou naprosto nesmyslná a nehorázná. Mj. i díky Frontexu a libyjské pobřežní stráži se podařilo počty příchozích lidí do Itálie v posledním roce snížit: https://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean/location/5205Problém není ve Frontexu či libyjské stráži, která naopak pomáhá, ale úplně v něčem jiném. Psal jsem o tom nedávno zde: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=669188 a také zde: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=668116S pozdravemTomáš Zdechovský