Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.07.2018 16:18:24 - Damph

Babiš Vám to nandal

Zapoměl jste říct že nejvíce migrační vlnu přibrzdil Marco Minniti, kromě fungující libyjské pobřežní stráže mj. tím že se dohodl se saharskými kmeny na ochraně hranic. Neziskovky jsou problém ale i tak, kdyby tam žádné nebyly, stejně ti migranti co proniknou přes libyjskou stráž, tak ty stejně vyzvedne Frontex. Nač tedy dávat peníze do Frontexu když nemůže samostatně chytat pašeráky ani vracet migranty zpět do Afriky? Dokud nebude něco z tohoto moci dělat, tak jen může hlásit trasy pašeráků a vozit migranty do Evropy. Řekněte mi ochrana hranic vypadá tak že každého na koho na moři narazím, byt to bude i třeba terorista, tak jej dovezu do Evropy a nechám jej tam protože jej není možné vrátit a pašeráky nechám klidně utéct protože nemám pravomoc je chytnout? Takto dle Vás vypadá SKUTEČNÁ ochrana hranic? To myslíte vážně že s tímto není potřeba něco udělat, ne jenom tam cpát peníze? Co tedy řekl pan Babiš nesmyslného když je potřeba opravdu udělat změnu?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2018 19:10:51 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,zásluhy Itálie samozřejmě nezpochybňuji. Jinak fungování Frontexu a jeho pravomoci už jsem Vám vysvětloval mnohokrát.S pozdravemTomáš Zdechovský