Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.07.2018 9:38:11 - Damph

Proč je ANO tak falešné?

Psal jste mi že jsem skočil někomu na lep když jsem Vám psal že nevymezení se vůči Marrákešské deklaraci je proti slibům ANO. Jaktože ale tedy všichni Vaši europoslanci za ANO (i ti bývalí) hlasovali pro Globální pakt OSN o migraci? Když i např. Lidovci, kteří se nedají zrovna označit za islamobijce, hlasovali proti? Paní Šojdrová řekla že usnesení naléhavě žádá o přesídlování migrantů. Ted už se o tom všude píše že pakt chce udělat z migrace základní lidské právo. USA a Madaři již od toho odstupují. Proč nás ANO zradilo a nadále chce aby ČR byla součástí tohoto paktu?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2018 5:02:21 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den, pane Černochu,

ano, napsal jsem to a stojím si za tím. My, hnutí ANO, rozhodně žádnou migraci nepodporujeme. Důkazem může být i nedávné rozhodnutí premiéra Andreje Babiše nepřijmout migranty z lodí u italských břehů. Co se týká Globálního paktu OSN o migraci, je potřeba říci, že se jedná o nezávazný návrh, o kterém se jedná. Osobně si nemyslím, že právo na migraci by mělo být základním lidským právem a neobávám se, že by něco podobného mělo být obecně přijato. Tvrdím, že řešením migrace rozhodně není masové přijímání uprchlíků v Evropě. Musíme se primárně zaměřit na oblasti, ze kterých tito lidé prchají a směřovat veškerou pomoc tam. Jenom tak můžeme zabránit masové migraci.