Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2018 13:55:45 - Kramářová

ČSSD - volby

Hezké odpoledne, jak vidíte ČSSD téměř rok po volbách? Ptám se proto, že další volby jsou za chvíli a nepřijde mi, že by se ČSSD podařilo nějak zazářit, a myslím, že pro vás volby nedopadnou dobře. Vy sám vůbec kandidujete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2018 14:50:05 - Ing. Antonín Seďa
 Ano, blíží se komunální a senátní volby a já kandiduji jako lídr kandidátní listiny do zastupitelstva města Uherské Hradiště, kde jsem mimochodem zastupitelem od roku 1994. Souhlasím s Vámi, že ten rok byl v rámci ČSSD velmi pracovní a náročný. Mohu to posoudit z pozice předsedy OVV a MO ČSSD. To, co já vidím jako největší problém strany, je apatie a nechuť řady sociálních demokratů pracovat či se nějak alespoň "přihlásit" k politice ČSSD. Jsem spíše životní optimistou, zároveň beru současnou realitu, ve které ČSSD velmi zaostává v popularitě. prostě se nám nedaří zvýšit důvěryhodnost strany a nedaří se to ani současnému vedení. Ukazuje se, že ani personální politika strany není dobrá a že se spíše zaobíráme sami sebou, než bychom pracovali na veřejnosti. Volby rozhodují voliči a uvidíme, jak dopadnou. Ale obecně je politika běh na dlouhou trať a já věřím, že voliči pochopí, která politická strana a kteří politici, to s nimi myslí dobře a stojí na jejich straně. Nicméně chce to čas, politickou trpělivost a zejména politickou práci mezi lidmi.