František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2018 11:45:04 - Kristýna B.

homosexuálové

Podle mě dítě touží po jediném. Po rodině, která ho bude milovat. Nemám tedy nic proti adopci dětí homesexuály či proti jejich oddávání. Nechápu ale, proč mají někteří zapotřebí chodit v nějakém průvodu? Nemyslíte, že díky tomu, že se snaží na sebe tak upozornit, mohou jiným vadit? A dalo by se říci, že jsou dvě skupiny homosexuálů? Aspoň já to tak vidím. Jedni jsou úplně stejní jako my, akorát mají jinou orientaci. Pak je tu ale ještě skupina, co divně mluví, divně se oblíká a chová. U nich stále přemýšlím, proč tak činí? Bavil jste se snima třeba o tom? To je taky nějaká nemoc? Proč u někoho nepoznáte, že je homosexuál a u jiného je t evidentní na kilometry daleko?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2018 9:18:09 - František Kopřiva
 Ano, někomu průvod vadit může, a klidně budu souhlasit, že místy se tam objevují velmi podivné kostýmy nebo oblečky, které můžou někomu přijít nevkusné. Jenže motivem celého průvodu je přijímat lid takové jací jsou.
Těžko dokážu mluvit za všechny homosexuály, proč se prezentují tak, jak se prezentují. Nicméně dokážu odhadnout, že to je prostě proto, že se tak cítí být nejvíce sami sebou. Můžou proti tomu mít lidé výhrady, ale to je přesně ten rozdíl mezi respektem a tolerancí. Tolerance je když člověk přijímá homosexuály když "zapadají", zatímco respekt je je přijímat takové, jací jsou.