František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2018 10:28:04 - M.Tomáš

Víte o tom, že se o vás mezi lidmi dost mluví?

A kupodivu v dobrém, i když jste politici. Podle mě máte potenciál, otázkou je, jak se projevíte. Jak se totiž ukazuje třeba na důchodech, o kterých se teď jedná, pokud nejde o moderní technologie, trochu tápete, což je podle mě dáno i tím, že jste ještě mladí. Na druhou stranu není vyloučeno, že právě vy budete ve vládě, až se bude řešit důchodová reforma. Myslím, že obojí bude brzo a tak se ptám, máte nějaký plán, jak řešit problém stárnoucí populace, který je stále aktuálnější? I když v poslední době se rodí i dost dětí, takže je podle mě zaděláno na další problém. A nikdo nepřichází z preventivním řešením. Proč se u nás vše řeší až poté, co se objeví problém? Nashledanou. Matysčák

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2018 19:10:47 - František Kopřiva
Nejprve bych Vám chtěl poděkovat za důvěru, že podle Vás máme potenciál.
Odpovídám trochu pozdě, a teď již je mimořádná schůze k důchodům za námi, a podpořili jsme vládní návrh navýšení od 85 let. Každopádně spíše než, že tápeme, bych řekl, že se nad každým rozhodnutím snažíme co nejvíce rozmýšlet, pořádáme semináře a svoláváme experty. Jedním z důvodů je to, že každému návrhu věnujeme stejně energie nehledě z jaké dílny pochází, ať už to je vláda, senát, nebo poslanci z kterékoli strany.

Bohužel konkrétnější plán našich důchodových plánů asi poskytnout nedokážu, ale určitě vás mohu odkázat na kolegyni poslankyni O. Richterovou nebo kolegu M. Ferjenčíka, kteří se touto problematikou zabývají více.