Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2018 11:07:42 - sanny

Rodina

Koukám, že prudiči se před volbami opět probudili, ale nějak se zasekli a hrají pořád dokola ohranou písničku. To já bych se ráda zeptala na něco aktuálního. Co si jako lidovec myslíte o státních půjčkách pro mladé lidi? Rodina je přeci hlavní pilíř programu strany. Přijdou vám správně nastavené? Slyším totiž spíš kritiku. A když se mluví o důchodech, kdy se narovná i výplata rodičovské? Proč když máte dvojčata, berete příspěvek jen na 1,5 dítětě? Co je to za nesmysl? Děkuji za názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2018 17:00:39 - Mgr. Daniel Herman
Vážená pisatelko,děkuji za slova pochopení, kterých si vážím. Vašim kritickým slovům rozumím a souhlasím s Vámi. Ano, podpora rodiny je vysokou prioritou pro KDU-ČSL. V poslaneckých i senátních iniciativách (dříve i ve vládě) se snažíme vždy prorodinné kroky prosazovat. Síla politické strany je však úměrná volebním výsledkům. Ne vždy se proto podaří prosadit 100 % programu. V takové situaci je třeba zvažovat, zda je lepší podpořit alespoň částečné zlepšení s perspektivou úpravy v budoucnu.