Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2018 14:54:47 - osvald

komunistické bludy

Dobrý den, v dotazech na vás je jasně vidět, jak se komunisté snaží ostatním vnutit svou pravdu a včera se opět na plné čáře ukázalo, jak komunisté myslí a jak manipulují fakty. V tom jsou opravdu přeborníci. Zajímavé je, že to nikomu z jejich voličů nevadí. Myslíte, že i dnes projde komunistům u jejich voličů úplně všechno? Jak je to možné? Zkoušel se nad tím někdo, kdo se historií zabývá, zamyslet? A není Filip náhodou v čele směmovny? Není to ostuda?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2018 17:05:55 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,děkuji za Váš dotaz a postřehy. Volební výsledky ukazují, že podpora voličů vůči KSČM postupně klesá. Myslím si, že i poslední výroky předsedy Filipa na adresu sovětské okupace z r. 1968 ukazují, že se vedení komunistické strany od svých minulých postojů není schopno distancovat. Věřím, že to voliči při příštích volbách zohlední. To, že je předseda KSČM jedním z místopředsedů Poslanecké sněmovny je výsledkem politických obchodů při formování současné vládní koalice, která se o komunistické hlasy ve sněmovně opírá. Pro mě je to dosti smutný obrázek pokleslosti politické kultury u nás.