Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2018 15:07:46 - osvald

komunisté

Dobrý den, co si myslíte o tom, jak komunisté neustále překrucují naší minulost? Je možné, že komunisté u nás jsou stále řízeni od někud zvenčí a pracují ve prospěch někoho jiného? A nevadí vám laxní postoj ČSSD k chování KSČM? Nestačí, že vás vyšachovali z vedení směmovny? Nebo není pravda, že Hamáčka nahradil ve funkci právě Filip?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.08.2018 15:36:39 - Ing. Antonín Seďa
 KSČM se nezměnila, pouze využívá výhod demokracie a demokratické společnosti. Její zahraniční politika jde proti zájmům České republiky. Co se týče postoje ČSSD vůči KSČM, pak stále platí bohumínské usnesení. V otázce tolerance vlády KSČM, nevyjednávala sociální demokracie, ale byl to A.Babiš a jeho ANO 2011. Takže v tomto směru máme svědomí čisté. Honzu Hamáčka opravdu na pozici prvního místopředsedy PS PČR nahradil Vojtěch Filip, ale tady bych to neviděl nějak dramaticky. Má daleko více zkušeností s vedením poslanecké sněmovny než náš nový místopředseda Hanzel. Komunisté jsou naši političtí soupeři o levicové voliče, což ukázaly kauzy OKD a Lithium, takže v tomto ohledu se musíme mít na pozoru. KSČM v současné době hraje velmi alibistickou a pragmatickou politiku. Zodpovědnost nechce přijmout, ale prebendy a prospěch z podpory vlády chce. Vždyť každý  poslanec KSČM má v průměru nejvyšší plat, porovnáme-li platy jiných poslanců. Takže o čem ta politika KSČM vlastně je...