PhDr. Pavel Žáček, Ph.D.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2018 15:40:17 - osvald

komunisté

Dobrý den, včera se opět na plné čáře ukázalo, jak komunisté myslí a jak manipulují fakty. V tom jsou opravdu přeborníci. Zajímavé je, že to nikomu z jejich voličů nevadí. Myslíte, že i dnes projde komunistům u jejich voličů úplně všechno? Jak je to možné? Zkoušel se nad tím někdo, kdo se historií zabývá, zamyslet? A není Filip náhodou v čele směmovny? Není to ostuda? A zkoumá ÚSTR třeba i to, pro koho KSČM pracuje dnes? Já dost pochybuju, že hájí zájmy naší země a občanů této země.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.06.2019 18:14:42 - PhDr. Pavel Žáček, Ph.D.
Máte pravdu, bohužel to tak je. Členové KSČM nejsou úplně standardními členy klasické politické strany a jejich elektorát také není úplně klasickým voličstvem. Dali jsme jim na počátku 90. let příliš blahosklonně šanci, kterou využili ke svému politickému přežití, a dnes, díky Andreji Babišovi, i s nejhorším polistopadovým volebním výsledkem nám vyhlásili svého druhu politický revanš. Ale všeho do času. K Ústavu pro studium totalitních režimů je nutné dodat, že není schopen ani zkoumat, co KSČ a spol. dělala před listopadem 1989, protože se díky zkorumpovanému kindermanagementu zabývá spíše svými vnitřními problémy. Takže vlastně ano, ani KSČ ani ÚSTR nehájí zájmy naší země a jejích občanů.