Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2018 19:47:21 - aspirin

Pane Ing. Antoníne Šeďo

pečlivě jsem si přečetl vaši odpověď na dotaz komunisté. Myslím si, dokonce jsem přesvědčen, že v odpovědi se potvrzuje heslo:" Podle sebe soudím tebe". Vynecháme li kec o bohuminském usnesení, tak stačí místo KSČM dosadit ČSSD a pravda je úplná. Za celou dobu co sociálnědemokratická vláda se podílela na vládě, byla ochotna a schopna se spojit s různými kreaturními stranami a uskupeními. To nevyjímám ani dobu tzv. opoziční smlouvy. Stejně tak sociáldemoraté se podíleli na podivných zákonech umožňující přesuny majetku a peněz bůh ví kde, jejichž důsledky sklízíme v plné míře dnes. Myslím, že není potřeba jmenovat. Vaše reakce na různé dotazy popřípadě mnohé články hovoří za vše. Neměla by ČSSD místo napadání politických soupeřů raději zpytovat svědomí a zamést si v první řadě před vlastním prahem? Apropó, jaké prebendy jste z funkcí ve sněmověl měl vy? Takže o čem ta politika ČSSD vlastně je .......

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2018 6:10:41 - Ing. Antonín Seďa
 Víte, anonymita dělá divy a tato vaše otázka či spíše komentář je politicky motivován. Za svých 15 let v poslanecké sněmovně se nemusím za nic stydět a žádné prebendy jsem nezískal. O tom svědčí stále trvající prověrka na nejvyšší stupeň přísně tajné. Až si kterýkoliv politik tohle udělá, pak může hovořit. ČSSD se podílela na vládách v době, za kterou se stydět nemusí. Vždy řešila problémy, které tady zanechaly pravicové vlády pod vedením ODS. A pokud ODS označujete za kreaturní stranu či uskupení (opoziční smlouva), pak je to vaše věc. Já ji považuji za demokratickou stranu, se všemi chybami, které měla a má. A pokud se týká legislativy, tak největší zlodějiny se odehrály za vlád pravice do roku 1998. To se zhaslo, kdy právo tahalo za kratší konec provazu. Problém je, že toto amorální jednání se negativně podepsalo v pohledu na podnikání a i když máme téměř tři desítky let po sametové revoluci, tak se s tímto marastem potýkáme stále. A pokud se jedná o legislativní činnost ČSSD, pak uznávám, že ne vše se podařilo. Ale platí, že kdo nic nedělá, nic nepokazí. A pak také je nutno odlišovat legislativu a vymahatelnost práva. A tady mohu souhlasit, že je s ním nejen problém, ale na můj vkus to trvá velmi dlouho. A to vůbec nemluvím o zametání stop vyhlášením amnestie bývalým prezidentem Václavem Klausem. To je opravdová ostuda a plivnutí do obličeje poctivým lidem. Neslyšel jsem od ODS nějakou kritiku, takže kdo by si měl zamést před vlastním prahem, jsou pravicové strany, které tady v devadesátých letech řádily.