Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2018 12:21:04 - Otakar Fink

K té zodpovědnosti

Mohl byste říci, pane Seďo, když hovoříte o zodpovědnosti komunistů, jakouže to zodpovědnost máte medle na mysli? Vy nebo ANO jste snad lákali komunisty do vlády? A o tom, kdo se změnil či nezměnil, by se daly vést dalekosáhlé diskuse, začít bychom mohli rokem 1920 a generální stávkou...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2018 12:38:06 - Ing. Antonín Seďa
 Tak daleko do historie bych nešel, ale jak víte ČSSD je nejstarší politickou stranou v naší zemi. ČSSD nikdy nelákala komunisty do současné vlády a vy to víte. naopak KSČM společně s ANO 2011 čekali na výsledek vnitrostranického referenda, protože nebylo jasné, jak dopadne. Já osobně jsem hlasoval proti vstupu sociální demokracie do vlády. Zodpovědnost má každá politická strana, která je zastoupená v poslanecké sněmovně či v senátu. A tato zodpovědnost je zejména vůči voličům, kteří dali svůj hlas té které politické straně. Také každá politická strana by měla mít zodpovědnost vůči České republice a jejím obyvatelům, na což pamatuje Ústava ČR. Také jsem slyšel mnohá vyjádření nejvyšších představitelů KSČM kolem jejich odpovědnosti, ale k tomu bych se nerad vyjadřoval.