Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2018 12:43:44 - Futurista

Zase jenom voliči.

Pane Gazdíku,
přečetl jsem si Vaše zdůvodnění stran kumulace funkcí. Zastáváte funkci poslance a současně člen MZ a říkáte, že zvládnout obě funkce je otázka organizace času. nepochybně se to časově zvládnout dá, je ale otázka, nakolik kvalitně a odpovědně, protože nejde jen o to se nějakého zasedání či porady zúčastnit, ale také úkoly realizovat a odpovědně a kvalitně plnit .Ale je tu i jiná věc. Nejste sám, kdo vykonává několik funkcí, jsou tací, kteří jich mají až deset a mají stejný názor jako Vy. Ptám se, je plat poslance nedostatečný, že musíte, resp. chcete vykonávat i další funkce? Jste si vědom, že jsou lidé, kteří nevydělají ani čtvrtinu toho, co máte jako poslanec a musí vyjít? Podle mne jste všichni strašně neskromní, nenažraní, chcete ze státního urvat co se dá. Vždyť Váš plat poslance je ještě obohacen příplatkem za funkci, kterou vykonáváte, ale pořád máte málo. Ale o potřebách občanů melete stále kolem dokola, jak máte pro ně pochopení, ale skutek utek. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2018 11:42:54 - Mgr. Petr Gazdík
Svým výrokem, že jsem nenažraný, byste měl pravdu, pokud bych to opravdu dělal kvůli penězům. Nedělám. Práce krajského radního pro školství mě baví a zda ji dělám dobře, řeknou voliči v příštích krajských volbách. Z pozice poslance zase mohu školství ovlivnit legislativně mnohem víc, než jen z pozice radního.