Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2018 15:05:32 - Damph

Osudné 2 týdny

Zde je popsáno že již zbývá málo času k tomu aby Poslanecká sněmovna zablokovala jednání o Globálním paktu OSN o migraci, který chce z migrace udělat základní lidské právo: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Migranti-Ne-Madarsko-zrusilo-svetovou-dohodu-o-uprchlicich-A-my-Hodiny-tikaji-Aktualni-informace-551056. Pak to již bude mít ve svých rukou Babiš který vzhledem k tomu že prohlásil že potřebujeme globální řešení migrace je schopný tento pakt podepsat. Také jestli bude ministr zahraničí Poche, je jasné že bude pro tento pakt protože již pro něj v Europarlamentu hlasoval. Budete iniciovat jednání aby se toto řešilo nebo necháte rozhodování o naší budoucnosti v rukou těchto pochybných lidí?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2018 23:16:39 - Leo Luzar
 Dobrý den, migrační kvóty jsou již dnes nerealizovatelné a Evropa se pomalu probouzí ze svého snu do reality. Když hovoříte o lidech je někdy zajímavé se na ty "lidi" podívat v kontextu historie co říkali a jak se chovali třeba před 20 lety a dnes. Někdy si říkám, že voliči mají paměť velmi krátkou a selektivní, a  je na jejich vůli komu dají svůj hlas a následky si poneseme my všichni sami, to je přece demokracie většiny. My se to snažíme měnit, přesvědčujeme, vysvětlujeme a uvidíme jaká bude budoucnost.