Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2018 15:10:40 - faninka

Přijetí sirotků vyvolává podle mě až hysterické reakce

Jak to vidíte vy? Překvapuje vás, že je tolik lidí i politiků proti? Nemyslíte, že když je teď nepřijmeme, negativně tím na sebe upozorníme? Nebylo na místě návrh nejdříve projednat? A poslední věc, která by mě zajímala. Co by podle vás nastalo, kdybysme se nesnažili IS porazit? Jaké by to mělo důsledky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.09.2018 18:05:04 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, myslím, že svůj postoj jsem dostatečně vysvětlil v rozhovoru zde: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-84-procent-lhalo-o-veku-Zdechovsky-k-navrhu-kolegyne-Sojdrove-o-sirotcich-551944Ano, máte pravdu v tom, že návrhy tohoto typu by se předem měly dobře promyslet. I v odkazovaném rozhovoru říkám, že "pokud má být ale celá věc myšlena seriózně, měly by být vytipováni konkrétní lidé. Vím, že je to jen záměr a nic konkrétního není."Jinak nebojovat proti IS znamenalo vystavovat se riziku, že by se jeho vliv šířil dále, což samozřejmě nikdo rozumný nechce.S pozdravemTomáš Zdechovský