Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2018 13:54:34 - Damph

Druhá strana mince

Pan Babiš řekl že nevezmeme ani jednoho migranta. A jeho voliči mu za to doslova ve stoje tleskají. Jenže už málokdo vidí i tu druhou stránku věci - pan Babiš podporuje přijímání cizinců, a to i ze zemí mimo EU, na práci. A tak zatímco se ohání tím že sirotky ze Sýrie nemůžeme přijmout protože jsou z rozdílného kulturního prostředí, příchod cizinců z podobně odlišného kulturního prostředí, kteří sem jdou pracovat, ty rád přivítá. Pikantní na tom je že zrovna když ani jeden poslanec ANO nepodpoří návrh na přijmutí 50 sirotků ze Sýrie, tak prakticky ve stejnou chvíli je schválen příchod 500 Indů ročně: https://eurozpravy.cz/ekonomika/ceska-republika/235093-startuje-nova-faze-pracovni-migrace-do-ceska-muze-prijit-500-indu-rocne/forum/. Nepřijde Vám to absurdní? Předhodíte to panu Babišovi co na to říká - co kdyby sirotkům ze Sýrie byla domluvena brigáda v nějaké firmě u nás - to by je pak přivítal?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2018 14:46:38 - Radek Rozvoral
Dobrý den Františku,
to, že chce být Andrej Babiš zachránce Evropské unie před imigranty a má na to recept, je pouze jeho předvolebním trikem z důvodu zvýšení volebních preferencí pro své hnutí ANO. Tutu svou představu suverénně prezentuje našim občanům pomocí sdělovacích prostředků a to i přes to, že je migrace a ideologie multikulturalismu plánem Evropské unie, se kterou je pan premiér velice dobře spjatý a od které čerpá stamilionové dotace pro své firmy. Migraci a EU totiž nejde rozdělit, jelikož to jsou spojené nádoby. Zamezení migrace do České republiky půjde pouze za předpokladu ukončení diktátu Bruselu, které docílíme vypsáním referenda o vystoupení ČR z EU, aby si občané sami rozhodli, zda chtějí být za těchto podmínek i nadále součástí tohoto neomarxistického a přebyrokratizovaného spolku prosazujícího ideologii multikulturalismu. Toto ale premiér Babiš odmítá, jelikož si on sám nedokáže své podnikání bez EU představit. Český občan ale není hloupý, a ten kdo sleduje vývoj na naší domácí politické scéně ohledně nelegální migrace do Evropy, si udělá sám obrázek o tom, jak premiér Andrej Babiš, coby lídr hnutí ANO mění své názory tak, aby občané slyšeli to, co si sami přejí, a tím si zlepšil kredit svůj a hnutí ANO. Jediné naše hnutí SPD hned od svého založení tvrdě odmítá přijímání imigrantů do Evropy.
Hezký zbytek dne