Prof. MUDr. Eva Syková, DrSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.09.2018 16:10:10 - moravačka

školství

Působila jsem jako učitelka. Inkluze-vyhazují se obrovské prostředky na vzdělávání dětí, které o vzdělání nestojí (převzato od rodičů). Pouze znehodnocují výuku svým chováním. Naopak o nadané děti se nestaráme. Kdo se konečně zastá učitelů, kteří "mohou za všechno" a dítě-darebák je vždy chráněno.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.09.2018 11:36:41 - Prof. MUDr. Eva Syková, DrSc.

Vážená paní, velmi si vážím práce učitelů, mimochodem i moje snacha je učitelka. S inkluzí tak jak je nyní nastavena nesouhlasím, musíme to jako zákonodárci změnit. Chápu inkluzi u dětí fyzicky hendikepovaných, ale mentálně  postižené, či nepřizpůsobivé děti patří do škol, které jsou pro ně vhodné, tam mohou mnohem lépe rozvíjet svoje schopnosti. Rovněž jsem velmi pobouřena tolerancí dětského darebáctví ve školách, často vedoucí k šikaně spolužáků i učitelů. Bohužel, nespolupracují někteří rodiče, kteří si neuvědomují, že spolupráce rodiče-učitel je to hlavní. Této problematice bych se nadále chtěla věnovat.