Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2018 18:14:20 - Ing. Zdeněk Eliáš

Kdo jsou republikáni

Vážení, položil jsem stejnou otázku všem, ve vašem vedení a pokládám ji i zde. Můžete mi říci, kam vlastně patří vaše strana? Vy se tváříte jako pravice, stojíte proti exekucím, čili hájíte zájmy dlužníků a socek, tváříte se jako vlastenci a na vašich profilech jsou výroky, kterými se hlásíte k USA, kritizujete ODS a ČSSD, ale neviděl jsem vaše protinávrhy. Zkuste se mi představit, kde vlastně stojíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2018 0:55:50 - Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka
 Dobrý den, 
nejvíce informací najdete na webu http://www.spr-rsc.cz/Program a Hlavní zásady.Jsme vlastenecká, pravicová, konzervativní strana, založena na programu z 90. let, který je neměnný a jen aktualizován o poslední problémy České republiky, i když o mnohých, které teprve vznikly až v dnešních dnech, jsme psali již v tehdejší době.Podporujeme rozumnou a vzájemně výhodnou kooperaci mezi ČR a všemi demokratickými zeměmi na základě vzájemně výhodných podmínek. Pokud jde o exekuce, máme konkrétní program, který řeší špatný systém exekucí. Chceme jen upravit zákony o  exekucích a insolvencích v ČR tak, aby probíhaly stejně, jako v jiných demokratických a právních státech. Jsme v opozici KSČ i KSČM i jejich pohrobků ODS, ČSSD a ostatním účelově založeným stranám, kterým jde jen o vlastní prospěch a u kterých zájem občana a České republiky nemá žádný význam.Návrhy kandidátů můžete vidět zde na Parlamentních listech v profilech členů předsednictva i řadových členů, ale také na zmíněném webu SPR-RSČ Miroslava Sládka, nebo na sociálních sítích v profilech místních organizací a osobností SPR-RSČ Miroslava Sládka a na profilu předsedy PhDr. Miroslava Sládka. Máme zásadu, že v našich řadách nesmí být nikdo, kdo byl veden ve svazcích Státní Bezpečnosti a nikdo, kdo byl členem tehdejší KSČ.  
Karel Fleischer místopředseda SPR.RSČ Miroslava Sládka
kandidát do Evropského parlamentu