Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.09.2018 14:18:52 - Laudová Klára

Přijetí ,,sirotků"

Dobrý den, sám píšete o dětech. Proč tedy nepřijmout je, ale místo nich chcete přijímat puberťáky, kteří jsou již téměř zletilý? A kdo se na jejich výchově bude finančně podílet? Stát? Nelze totiž očekávat, že by se hned začlenili - nebou znát jazyk, nebou mít vzdělání. A jestli nejde jen o skutečné sirotky, není pro dítě nejlepší, když může být s rodinou? Nejde nějak pomoci tomu? Pan Zahradník z ODS mi také psal, že mu vadí, že nepomáhají bohaté arabské státy. Vám to nevadí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2018 9:01:07 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,já jsem ale nikde neříkal nic o přijímání skoro zletilých puberťáků. Naopak jsem vždy trval na tom, že podobná pomoc nemůže být žádnou nepromyšlenou hurá akcí. Musí se vždy vědět komu pomoci, jak pomoci a hlavně vybírat lidi tak, aby pomoc měla opravdu smysl.Ano, máte pravdu, mnohé bohaté státy na Blízkém východě by měly pomáhat více.S pozdravemTomáš Zdechovský