Mgr. et Mgr. Věra Jourová

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2018 15:05:06 - PotrebujemTatikaZizku

Cenzura - Vážená paní magistro,

chcete omezovat svobodu slova cenzurou a kontrolou médií jako za totáče a to jménem boje proti fake-news. Co nálepkování ohledně Chemnitzu? Mainstreamová média, až na některá webová, na rozníl od nezávislých, demonstranty označovala za extrémisty, rasisty, xenofoby či nacisty. A přestože bylo již od začátku jasné, že krajní pravice tyto demonstrace organizovala, a ze začátku se několik stovek členů a příznivců krajní i extrémní pravice demonstrací účastnilo, tak ty tisíce lidí byli nespokojení občané. Občané, kteří mají plné zuby multikulti svinstva, neustále masírky a nálepkování ze strany médií, rasismu naruby (zvýhodňování menšiny nad většinou) a především obav o bezpečí své a svých blízkých, které stát není schopen nebo nechce zajistit.

Proč jste efektivně proti těmto praktikám nevystoupila? Proč nikdo z politiků veřejně nepožaduje omluvu pro tyto falešně a neoprávněně nálepkované občany?

Jsem proti Vámi navrhované cenzuře a omezování svobody slova a médií.

Přeji hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.