František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.10.2018 12:15:03 - Damph

Proč chcete Istanbulskou úmluvu?

- není pravda že zde nejde o smazání rozdílů mezi muži a ženami - „Strany podniknou nezbytná opatření pro podporu sociálních a kulturních vzorcůchování žen a mužůs cílem vymýtit předsudky, zvyky, tradice a další praktiky, ježjsou založeny na předpokladu podřízenosti ženy anebo na stereotypním pojímání rolí žen a mužů.“ Tak proč tvrdíte opak?
- myslel jsem že jedním z důležitých bodů Pirátské strany je aby ze státní kasy odtékalo co nejméně peněz - proč tedy chcete tuto úmluvu která bude chtít výdaj peněz do nesmyslných genderových neziskovek které budou hlásat svoji pravdu?
- a konečně proč chcete tuto úmluvu když potřebné zákony pro potírání násilí zde již máme?
Podrobnější důvody proč je to špatný dokument zde:https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx
Co k tomu řeknete?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2018 14:45:07 - František Kopřiva
 - vymýtání předsudků a stereotypních pojímání rolí žen se skutečně nerovná smazání rozdílů mezi ženami a muži - Piráti jsou proti odtékání peněz ze státní kasy na nesmyslné projekty nebo do kapes korupčníků. Naopak je velmi potřeba podpora například neziskových organizací bojujících s domácím násilím, genderovou diskriminací nebo třeba podporující vzdělávání pedagogů, aby rozpoznali že je dítě obětí domácího násilí.
 - Úmluva má mnohem větší přínos než jen změna "potřebných zákonů", viz. můj komentář.

Článek pana Zdechovského jsem samozřejmě četl. Pan europoslanec si v něm postaví velikého slaměného panáka plíživé genderové ideologie, která se šíří západem a má za cíl zahubit rodinu. Mrzí mě, že panu Zdechovskému tak dokážou zkazit den karty Černého Petra, ale bohužel se to snižuje na úroveň apokalyptických řečí o tom, jak nás zavalí vlna uprchlíků a v roce 2020 tu už budeme všichni mluvit arabsky. Ani jeden z takovýchto scénářů se neděje, a doufám, že strany, které si program zakládají na irracionálním strachu z něčeho "tam venku" to buď přehodnotí, nebo nedostanou příště šance.