Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2018 14:17:59 - Hana Novotná

ponaučení se z volebního neúspěchu

Co hodlá Vaše strana udělat? Sociolog P. Hampl to shrnul výborně: v SPD má teď podle Hampla dvě možnosti. Buď může jít cestou italské Ligy, založit si vlastní média, přilákat více osobností a stejně jako současný italský ministr vnitra a šéf Ligy Matteo Salvini usednout v příští vládě. Autor má za to, že by takto obrozená SPD mohla ve volbách získat až 40 procent hlasů.

A pak je tu druhá možnost. V SPD se budou všichni ujišťovat, že se nic zlého nestalo, a pak onoho úspěchu nikdy nedosáhnou.
Nemáte pocit, že s po reakci vedení SPD to spíše vypadá na druhou variantu, což by byla velká škoda.
Moc Vám fandím a doufám, že budete mít sílu udělat potřebné změny.
Hana van der Lindenová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2018 14:53:52 - Radek Rozvoral
Dobrý den Hano,
nejprve bych chtěl vyjádřit poděkování všem voličům za hlasy v komunálních a senátních volbách a také všem našim členům, příznivcům, členům volebních komisí a volebním zmocněncům za odvedenou práci u těchto voleb, kde jsme získali celkem 164 mandátů zastupitelů ve 111 městech a obcích a můžeme tak prostřednictvím našich členů začít uplatňovat náš volební program i na této úrovni samospráv. Protože jsme se zúčastnili komunálních voleb poprvé, je důležité je odpovědně vyhodnotit. Poučit se musíme z úspěchů i neúspěchů. Největší podíl mandátů jsme získali v Moravskoslezském, Jihomoravském, Olomouckém a Ústeckém kraji. Výsledky komunálních a senátních voleb budou z úrovně předsednictva podrobeny hlubší analýze a následně budou přijata odpovídající opatření, včetně případné politické odpovědnosti.
Hezký zbytek dne.