MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2018 10:04:18 - Družice

Skončíte?

Dobrý den, plánujete ukončit i svou politickou kariéru? Poslancem evidentně být nechcete, když jste kandidoval do senátu a po neúspěchu jste řekl, že jako předseda končít. Zajímalo by mě, zda hodláte už nikdy nikam nekandidovat? A co byste pak dělal? Docela bych chápala, že chcete skončit, dokázal jste toho dost a v nejlepším by se mělo přestat. Bohužel je i spousta politiků, co jsou ve funkci už roky a nic to pak nepřináší

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2018 10:24:03 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, nekončím, voliči rozhodli, že mě dále chtějí ve Sněmovně. Byl jsem jasně znovuzvolen do zastupitelstva v Náchodě a pokračuji. Že nebudu znovu kandidovat jsem řekl ještě v průběhu voleb, tedy před započetím sčítání, tedy bez ohledu na výsledek voleb. Chci si odpočinout od funkce předsedy a soustředit se více na region. Určitě plánuji kandidovat do kraje, před dvěma roky jsem měl nejvíce preferenčních hlasů ze všech kandidátů napříč stranami.