František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.10.2018 8:22:26 - Damph

Proč chcete Istanbulskou úmluvu?

Co si máme myslet o tomto: https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kolem-prijimani-Istanbulske-umluvy-se-v-CR-deji-neuveritelne-veci-Zastanci-mari-diskusi-jak-to-jenom-jde-Europoslanec-Zdechovsky-vydava-mrazive-svedectvi-556137 S tím souhlasíte že odpůrci se nemají zapojovat do diskuze? Jestliže vláda nepřipouští seriozní diskuzi tak asi v tom dokumentu je něco nekalého. Proč by to jinak vláda dělala?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.10.2018 11:56:38 - František Kopřiva
Zaštiťoval jsem onen seminář. a skutečně byl cílený pro poslance, ne pro diskuzi s odpůrci ze široké veřejnosti.

Pro takovou diskusi byly na půdě sněmovny v posledním roce minimálně dva semináře a kulaté stoly, kde velmi dlouhá diskuse s odpůrci probíhala. Třeba minulý týden byl jeden seminář skoro celodenní. v článku zmíněný semínář byl pro poslance, a velmi konkrétně pro prezentaci názoru Rady vlády a prezentaci vládní příručky o mýtech a faktech okolo IÚ. Neruzumím, jak je kontroverzní účast členů oněch neziskových organizací, když přímo v popisu práce této rady je spolupráce s neziskovými organizacemi zaměřujícími se na rovnost mužů a žen a domácí násilí.

Bohužel takováto fakta pan europoslanec (doufejme omylem) ignoruje. Jeho napadání Úmluvy už je běžné, ale přes tento seminář to je opravdu absurdní.