Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2018 13:52:02 - Bc. Přemysl Havel

KDU a Praha sobě

Vážený pane Hermane, docela mne mrzí, že tak významná osobnost jakou je Jan Čižínský pozastavil své členství v KDU, ale na druhou stranu uznávám, že měl v Pražských volbách s novým hnutím takový úspěch. Chci se vás jen zeptat, proč ustoupil Pirátům a nestal se radním a neukončil svůj poslanecký mandát a tím pádem jste se nestal poslancem, což mne velmi mrzí. Děkuji za odpověď Bc.Přemysl Havel

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2018 18:32:52 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pane Havle,pan Čižinský své členství v KDU-ČSL nepozastavil, ale zaniklo mu na základě stanov, protože bez souhlasu své domovské organizace vstoupil do jiné politické formace. Důvody jednání pana Čižinského neznám. Osobně nesouhlasím s kumulací funkcí, které jsou placené z téhož státního rozpočtu. Na základě vlastní zkušenosti z politiky vím, že se několik náročných funkcí nedá vykonávat plnohodnotně a nechat se za ně platit v plné výši pokládám za nemorální. To je ovšem věcí každého politika, který se do takové situace dostane a finálně i věcí voličů, jestli takovému člověku dají ve volbách svou důvěru. Moji důvěru politici kumulující funkce rozhodně nemají.