Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2018 14:38:05 - mraz

Předseda senátu

Pane předsedo, údajně nejste schopni se dohodnout na předsedovi senátu. Já na jednu stranu chápu, že je to reprezentativní a důležitá funkce, ale pochopte zase vy mě (a věřím, že nemulvím jen za sebe), že mě tyto žabomyší války mezi stranami unavují. Já především očekávám, že politik bude hájit zájmy lidí, co ho zvolila a prosazovat svůj program. To, že se demokratičtí politici nejsou schopni dohodnout na vás určitě nevrhá dobré světlo. Jak z této zdá se patové situace chcete vybruslit? Ustoupíte? Nebo navrhnete úpně někoho jiného? Co třeba pan Canov, Linhart, Vystrčil, Čuneknebo Horská? Ta už přeci ve vedení je, tak by jen povýšila. A je nezávislá. To by nemuselo nikomu vadit. PS: Je nějaká lhůta, do kdy musí být jasno, nebo je možné, že se budete hádat týdny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2018 13:46:10 - Mgr. Petr Gazdík
Věřte mi, že se snažíme domluvit. Nebudeme hrát žádné zákulisní hry a slibovat funkce ostatním stranám (některé jiné kluby to dělají), chceme najít opravdu důstojného předsedu horní parlamentní komory.

Předseda se bude volit na první schůzi Senátu v novém složení 14. listopadu. Buď do té doby dojdeme ke shodě, nebo se bude hlasovat „na divoko”. Z velké části je to na jednotlivých senátorských klubech.