Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2018 14:24:35 - Verba

Hlasování o důvěře

Kdyby bylo hlasování o důvěře vládě, jak se k hlasování postavíte? Předpokládám, že předem budete chtít jednat s Babišem. Co si ale oo takového jednání slibujete? Myslíte, že vám řekne pravdu? Pokdu je pravda, co se píše, tak to celou dobu na vás hrál docela dobře. Má on sám ještě vaši důvěru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.11.2018 17:04:36 - Leo Luzar
Dobrý den, od hledání zločinu jsou zde orgány k tomu pověřené zákonem a od trestu zase orgány soudní moci. Nejsou to novináři, ani lidé křičící na náměstích. Pokud chcete vládu takové pravdy a lásky potom rozpoutáme hon na čarodějnice nezadajícísi  se svatou inkvizicí. Druhy problém je spíše etický a morální a ten je opravdu na panu premiérovi a jeho rodině, protože ona je v tom zatažená a bohužel v přímém přenosu likvidovaná bez ověřených důkazu. Proto pokud se já osobně budu dívat na tuto situaci a budu zjišťovat podrobnosti, budu mít na paměti, že se pohybujeme v oblasti navýsost osobní a docela tragické. Proto zachovám velkou míru zdrženlivosti. S pozdravem Leo Luzar