Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2018 12:54:56 - Jan Viktor

Jak tomu rozumět? Jste tedy stále pro vyslovení nedůvěry vládě?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Okamura-otocil-Vlada-s-podporou-SPD-padlo-po-jednani-s-Babisem-A-nejen-to-559363
Tady přece nejde o to, aby ve vládě nebyla ČSSD, ale hlavně trestně stíhaný politik obzvlášť ve světle nových informací. Co myslíte tou vládou odborníků? Nestranné ministry? Ty ale stejně bude muset někdo nominovat a oni mu pak budou zavázáni. A jak by se tímto vaším postupem situace vyřešila? Jde vám o něco jiného než o to, dostat se k moci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.01.2019 10:27:37 - Mgr. Lubomír Volný
Dobrý den pane Viktore.Ano považujeme za větší nebezpečí pro tuto zemi vládu s ČSSD než vládu ANO a profesionálů z oboru. Máte pravdu, že ta "nezávislost" je napadnutelná, nicméně důležitým signálem je i to, že my jsme neusilovali o něco co by naši oponenti zcela jistě nazvali "stranickými korýtky". Prostě naši straníci by nezískali funkce navíc, získali by je lidé dle své odbornosti mimo naše hnutí, ale pochopitelně politickou zodpovědnost bychom nesli my SPD.Přeji Vám příjemný den.