Mgr. Marek Novák, MBA

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2018 13:51:14 - Jan Viktor

Věříte Babišovi?

Zatím vše, co se vašeho předsedy týkalo, mu vždy uvnitř strany lehce prošlo. Jak vnímáte aktuální kauzu, v které figurují i Babišovi nemocné děti? Mě jako otci se příčí, že je do toho vůbec zatáhl a teď ze sebe a z nich dělá chudinky. Neměl je do toho vůbec zatahovat. V celé kauze je dost otazníků, ale ty mi dva asi nevyřešíme. Mě zajímá čistě váš pohled. A pak. Okamura už přišel s návrhem, že by ve vládě SPD nahradila ČSSD. Chápete tuto logiku? A co na takovou změnu říkáte? Pokud to chápu správně, pak by vládlo ANO s podporou KSČM a SPD

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.01.2019 9:17:29 - Mgr. Marek Novák, MBA
 Dobrý den,

samozřejmě, že z věcí, které jsou v mediích ohledně pana Babiše, tak z nich radost nemám. Z určitého nadhledu na mě celá kauza působí kampaňovitě.  Uvedu dva příklady. Za prvé, věc týkající se syna, v momentě, kdy věc usnula, tak se objevila kauza dotací pro Agrofert. Je až příliš velká náhoda, jak věci na sebe navazují. Na náhody tohoto tipu nevěřím. Druhý příklad je, když sněmovna měsíc před volbami byla požádána o jeho vydání.  Po volbách to bylo opět znova. Podívejme se na kauzy pana senátora Čunka a paní Jourové. Oba byli osvobozeni a dnes jsou to úspěšní politici. Jsou to dva příklady, kdy se ukázalo, že celé jejich obvinění bylo nepravdivé.

Marek Novákr