Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2018 12:19:53 - Janáček z VK

Proč jste změnili přes noc názor?

Na mě působí, že vám nejde o stabilizaci země, ale jen o to, abyste se dostali k moci. Nebo jak by nám jako občanům taková změna prospěla? Co je to ta vláda odborníků? Kdo by takové lidi navrhoval do funkce? Vláda tu vznikala hodně dlouho a kdyby padla a vznikala jiná, to bychom se taky nemuseli hnout z místa. PS. Proč pan Okamura, když říká, jak je lidový neodpovídá lidem na dotazy? Už mu za odpověď nestojíme? Stejně tak Fiala. Vedení se začalo od nás dost distancovat. Škoda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2018 20:39:08 - Radek Rozvoral
Dobrý den a děkuji za dotaz.
Hnutí SPD se svou účastí na schůzce opozičních stran nepřihlásilo k žádné politické straně ani takzvanému demokratickému bloku (TOP 09, KDU-ČSL, ODS, Piráti, STAN). Přihlásili jsme se k vyslovení nedůvěry vládě. Tato vláda s účastí ČSSD naši důvěru nikdy neměla, nemá a mít nebude. Jsme proti vládě, kde je zastoupena ČSSD. Je to vláda premiéra, který něco jiného říká a něco jiného dělá. Je to vláda podporující EU a její migrační politiku. Je to vláda podporující zahraniční mise a financování neziskovek. Je to vláda podporující neadresné sociální dávky lidem, kteří se štítí práce. Podporu vládě odborníků nominovaných hnutí ANO jsme nabízeli a chtěli jsme jedno, aby náš občan měl právo hlasovat ve všeobecném referendu o všech podstatných věcech. Odpověď byla NE! Jsme logicky v opozici a jako opozice jednáme. Vláda, která jedná proti programu SPD, nemá naši důvěru. Premiér této vlády je obviněn a policie řízená touto vládou za rok nevyslechla ani obviněné osoby. To je nepřijatelná situace v kauze, kde jsme vždy říkali, že je nutné její rychlé a objektivní prošetření.
Hezký zbytek dne.