Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2018 11:15:09 - friend

Vám je vše jasné,

mně už teď taky, SPD nikdy víc. Naběhla jsem na řeči o nesouhlasu s imigrací, ale to je málo. Co jste ve sněmovně, není o SPD slyšet, rozhodnutím nepodpořit vládu, protože nesouhlasila s vaším politickým kalkulem, vás zařadilo po bok mých úhlavních nepřátel - stran demobloku! Tohle jste vážně chtěli? Proto stál Okamura po jejich boku na té tiskovce? Takže sbohem, ani vám není souzeno přetrvat na politické scéně!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2018 18:33:43 - Karla Maříková
Dobrý den,
Hnutí SPD nabízí reálnou vládní alternativu bez ČSSD a tou je vytvoření vlády odborníků vybraných vítězem voleb hnutím ANO, nejde o žádný politický kalkul. Je to stabilní varianta pro Českou republiku, která by díky programu SPD přinesla pracujícím a slušným občanům více peněz, bezpečí a spravedlnosti. Tato vláda hnutí ANO, ČSSD a KSČM navrhuje od příštího roku zvyšování sociálních dávek nepřizpůsobivým, odmítla pomoc lidem v dluhové pasti a naopak navíc pomohla novým zákonem vyděračům, prosazuje navýšení platů politiků, chce vysílat české vojáky do bojových misí v zahraničí, odmítá zákon o referendu včetně referenda o členství ČR v EU, přidávají další peníze politickým neziskovým organizacím na úkor zvyšování důchodů a prosazuje také například urychlené přijetí Istanbulské úmluvy. Naši důvěru si tato vláda nikdy nezískala ani během svého dosavadního funkčního období. Proto je nutné vyměnit ČSSD a nahradit ji programem SPD.


Krásný zbytek dne
Karla Maříková