Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2018 16:33:48 - bud

Dobrý den,

pane Luzare, proč KSČM neprotestuje ostře protidění n a Ukrajině, která si osobuje práva,jež jí nenáleží. Ukrajina si dodnes nepožádala oregistraci hranic, takže podle všech smluv patří území Ukrajiny, Maloruska a Novoruska , Rusku, jako nástupci SSSR.
Proč necháváte vaše politické soupeře kvákat nesmysly o Ukrajině, jako otloukánka rusů, když nic takového neexistuje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2018 16:29:46 - Leo Luzar
 Dobrý den, historie vzniku států světa je spojena obvykle s dobyvačnými válkami a krvavými povstáními za nezávislost. Po druhé světové válce která znamenala i konec kolonializmu například v Africe nebo dala vzniknout státu Izrael přijalo OSN mezinárodní lidské právo na sebeurčení. Proto jsem zastáncem možnosti občanů se vyjádřit nad zájmem většiny určit si stát ve kterém chtějí žít. Bohužel nebylo stanoveno jakým způsobem by se mělo postupovat v těchto záležitostech. Pro nás je mementem nezvládnutí Kosova. Pokud, ale uznáváme tento stát potom se nesmíme divit referendu na Krymu a také situaci na Ukrajině. Nemohu s ohledem na výše zmíněné s vámi souhlasit, že byrokraticky vzato Ukrajina neexistuje. Na Ukrajině je mnoho národností a je státem s většinovou ukrajinskou národností. Co se bude dít v budoucnu při aplikování práva na sebeurčení v rámci ukrajinské společnosti snažící se menšiny utlačovat a vymazávat si netroufám predikovat. Ale blížící se volby a konec prezidenta Porošenka mi dodávají trochu optimizmu nad budoucností.S pozdravem Leo Luzar