Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.01.2019 7:51:28 - Damph

Proč najednou chcete pakt o uprchlících?

Tady https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx píšete: "Migrace je základní lidské právo a nemáme proto rozlišovat mezi uprchlíky a ekonomickými migranty, kteří jen chtějí za lepším – to jsou dvě základní teze Globálních paktů OSN k migraci, které už odmítla podepsat řada zemí." Nebo: "Z paktů vyplývá, že migrace je základním lidským právem každého člověka - a tím rozhodně není." Čili tady jste byl proti oběma paktům - píšete že oba pakty stírají rozdíl mezi uprchlíkem a ekonomickým migrantem a chtějí z migrace udělat základní lidské právo. Jenže tady: https://radiozurnal.rozhlas.cz/tomas-zdechovsky-z-kdu-csl-meli-bychom-rozlisovat-legalni-a-nelegalni-migraci-7709805 už Vám najednou pakt o uprchlících nevadí a jste pro jeho podepsání. Proč tak měníte názor?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2019 19:34:53 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, děkuji za dotaz. Myslím, že ta první věta je citace o tom, co jsou globální pakty, nikoliv to, jak to vidím já. A právě v tom pochopení té věty se skrývá odpověď na Vaší otázku :-)
S přáním hezkého dne Tomáš Zdechovský