Mgr. Michaela Marksová

  • SOCDEM
  • Hlavní město Praha
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.01.2019 15:49:09 - Pošumaví

ČSSZ

Jsem 75letá zcela osaměle žijící důchodkyně z Prahy a dle možností si přivydělávám k důchodu jako OSVČ. Můj přivýdělek však nedosahuje ani rozhodné částky a od března min. roku jsem nebyla schopna pracovat vůbec. ČSSZ mi nepovolila splátkový kalendář u doplatku za předchozí období a od 6. měsíce min. roku mi na základě rozhodnutí správního orgánu v Praze 9 provádí srážky z důchodu tak, že mi posílá na účet pouze něco přes 6 000. Odvolala jsem se, prosila o revokaci toho rozhodnutí s tím, že tak nebudu schopna hradit nájem (9600), spotřebu energií natož další závazky.
Marně. Tak mě stát prostřednictvím ČSSZ přivedl do zoufalé situace, na nájmu již dlužím téměř 60 000,- a domácí už ztrácí trpělivost. Mám vůbec nějakou možnost pomoci nebo se stanu díky ČSSZ bezdomovkyní? Ten stres, který prožívám, mi zřejmě nějaké ty roky ubere a doba vyplácení důchodu se tak zkrátí..... Prosím o radu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.